Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,niczym nie smarowalam. W ogole nie dotykalam tego. Dopiero wczoraj spryskalam takim antybakteryjnym sprayem. Bo odpadl i byla taka malutka ranka. Dzisiaj suchutki W szpitalu powiedzieli,zeby niczym nie smarowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A ja w Lørenskog
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
U mnie u mlodszej odpadla pepowina bez smarowania po 5dniach, a u starszej, przy zasuszaniu jak to w PL doradzaja trzymala sie 5tygodni! myslalam ze juz jej nigdy nie odpadnie.

tez mialam klucia w boku i to normalne. Nie spalam na wznak bo sie balam ze dziecku bedzie nie dobrze, a i mi nie odpowiadala taka pozycja....na lewym boku lezalam jak najczesciej ale pozniej nie wyrabialam z bolem na tej stronie od tego lezenia wiec prawa strona mi tylko pozostala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Marzenie szkoda ze nie w tym samym szpitalu a juz mialam nadzieje ze sie spotkamy hmmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
mi najwygodniej na prawym boczku ale stram sie na lewym a na plecach to w ogole nie umiem spac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No szkoda Kakariki ale bedziemy miec piekny prezent na gwiazdke spodziewasz sie dziewczynki czy chłopczyka??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Emilia Blachowska
(emilkana102)
Wiking
Cześć przyszłe mamy w norwegi . Jak nastawienie na poród w obcym kraju ?? Ja jestem podenerwowana gdyż jestem świeżynką w norwegi . Jestem w 34 tygodniu ciąży i również oczekuje szkraba . W Polsce jakoś się nie bałam a tu brak norweskiego troszkę angielski .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga mam pytanko jak przyjechalas do szpitala to ci cos podali czy tylko sprawdzili i odeslali do domku?? bo to jest dla mnie coraz dziwniejsze ze cie odeslali;/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Cześć Emilka Ty juz na końcówce super co niektóre z nas jeszcze muszą poczekać ale są tu mamusie co na dniach tez bedą rodzic wiadomo obawy to chyba każda z nas ma,obcy kraj i ta bariera językowa ale inne dały rade i my tez musimy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss trzeba miec nadzieje że nas nie odeślą w sumie ja tez sie tego boje bo mam daleko do szpitala ja juz bym chciała mieć wszystko za sobą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok